Novosti

Akcije, specijalne ponude, događaji, promocije, svirke...

Malac Genijalac: MENTALNA ARITMETIKA - ŠTA JE TO ?

Mnogi su čuli za pojam mentalna aritmetika, međutim šta on tačno znači? Mogući odgovor mogao bi biti da je to TRENING ZA ZDRAV MOZAK! U pitanju je poseban program kojim se razvijaju mentalni kapaciteti i kognitivne sposobnosti dece. Program se zasniva na upotrebi ABAKUSA (sorobana) drevne japanske računaljke, poznate kao preteča današnjih računara. Finom motorikom pomerajući obema rukama kuglice na abakusu usvaja se posebna tehnika kojom se AKTIVIRAJU OBE MOŽDANE HEMISFERE. Nakon savlađivanja rada na abakusu, sledi faza VIZUALIZACIJE u kojoj se ne koristi abakus, već ga deca zamišljaju u sopstvenoj glavi. Zamišljajući abakus, deca su u stanju da brzo vrše komplikovane matematičke operacije i tačne rezultate izračunaju ZA SAMO PAR SEKUNDI! Brzim računanje napamet razvija se niz važnih INTELEKTUALNIH SPOSOBNOSTI I VEŠTINA: koncentracija, pažnja, memorija, vizuelizacija, analitika, logika, kreativnost i samopouzdanje... Uverite se zašto je Malac Genijalac NAJBOLJA INVESTICIJA u vašu decu !
 
- UPIS U TOKU - 70 lokacija širom Srbije
Besplatno testiranje - info : 061/3018696
Kovin

Malac Genijalac

Malac genijalac je škola mentalne aritmetike i predstavlja provereni edukativni program razvoja mentalnih sposobnosti kod dece, a nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada psihologa, pedagoga i drugih stručnjaka iz oblasti edukacije i obrazovanja.
Program se zasniva na korišćenju drevne računaljke - abakusa, koja ima za cilj da aktivira obe moždane hemisfere.
Posvećena je deci uzrasta od 4 do 12 godina jer se u tom peridu dečji mozak najviše razvija.
Cilj naseg programa je da uz pomoć našeg stručnog osoblja, naših master trenera mentalne aritmetike i abakusa pružimo vašem detetu jedinstvenu priliku za razvoj i negovanje mentalnih i intelektualnih kapaciteta kroz:

  • jasnu vizuelizaciju
  • bolji fokus
  • jaču koncentraciju
  • snažniju memoriju
  • efikasnije analitičko i logičko rasuđivanje
  • i kao vrhunac, brzo računanje kojim se potvrđuju fantastično uvežbane prethodno nabrojane kognitivne sposobnosti

PRIDRUŽITE NAM SE!

Kontakt

Edukacioni centar Malac Genijalac Kovinac Kovin

  JNA 9/18, 26220 Kovin
  061/30-18-696
  kovin@malacgenijalac.com
  www.malacgenijalac.com
  Facebook stranica

Radno vreme

  Subotom: od 10 do 19h
  Nedeljom: od 12 do 17h

 


OBJAVE