Novosti

Akcije, specijalne ponude, događaji, promocije, svirke...

Malac Genijalac: UPOZNAJMO MOZAK

Mozak je najsavršeniji organ,
koji upravlja svim našim radnjama. On kontroliše i koordiniše većinu pokreta i ponašanja, upravlja motoričkim sposobnostima, emocijama i sećanjima, kontroliše čulo vida… Težak je oko 1,4 kg i koristi 20% naše ukupne energije kako bi efikasno funkcionisao. U njemu se nalazi oko 100.000 neurona (nervnih ćelija).

Naučnici veruju da ne upotrebljavamo pun kapacitet svog mozga i da on ima mnogo veći potencijal od onog koji uobičajeno koristimo.
Ukoliko se ovaj potencijal ne razvija u ranom detinjstvu, postepeno će nestati. To se dešava velikoj većini ljudi. Pravilo je nemilosrdno : koristi potencijale svoga mozga ili ih izgubi !

Mozak se sastoji od dve polovine: leve i desne hemisfere. Obe su podjednako važne i odgovorne za različit način razmišljanja i funkcionisanja. Leva strana mozga je zadužena za mentalne procese, koji su zasnovani na logici i zdravom razumu, za govor (reči i jezik), razumevanje i učenje.
Desna strana mozga je zadužena za neverbalnu komunikaciju, maštu, umetnost, boje i emocije… Osobe kod koji su obe strane mozga podjednako razvijene nemaju probleme sa učenjem. Ali ne samo to, jednostavno one su u stanju da u većoj meri koriste sopstveni mentalni kapacitet. Naš Hikari🇯🇵 program i mentalna aritmetika vam omogućavaju da podjednako i pravilno razvijate obe moždane hemisfere

Revolucionarni japanski 🇯🇵 Hikari program za intelektualni razvoj dece od 4 do 12 godina!

UPIS JE U TOKU!!!
PRIDRUŽITE NAM SE I VI🤗🤗🤗

Malac Genijalac Kovin – za decu koja menjaju svet
Info: 061/30 18 696
Kovin

Malac Genijalac

Malac genijalac je škola mentalne aritmetike i predstavlja provereni edukativni program razvoja mentalnih sposobnosti kod dece, a nastao je kao rezultat dugogodišnjeg rada psihologa, pedagoga i drugih stručnjaka iz oblasti edukacije i obrazovanja.
Program se zasniva na korišćenju drevne računaljke - abakusa, koja ima za cilj da aktivira obe moždane hemisfere.
Posvećena je deci uzrasta od 4 do 12 godina jer se u tom peridu dečji mozak najviše razvija.
Cilj naseg programa je da uz pomoć našeg stručnog osoblja, naših master trenera mentalne aritmetike i abakusa pružimo vašem detetu jedinstvenu priliku za razvoj i negovanje mentalnih i intelektualnih kapaciteta kroz:

  • jasnu vizuelizaciju
  • bolji fokus
  • jaču koncentraciju
  • snažniju memoriju
  • efikasnije analitičko i logičko rasuđivanje
  • i kao vrhunac, brzo računanje kojim se potvrđuju fantastično uvežbane prethodno nabrojane kognitivne sposobnosti

PRIDRUŽITE NAM SE!

Kontakt

Edukacioni centar Malac Genijalac Kovinac Kovin

  JNA 9/18, 26220 Kovin
  061/30-18-696
  kovin@malacgenijalac.com
  www.malacgenijalac.com
  Facebook stranica

Radno vreme

  Subotom: od 10 do 19h
  Nedeljom: od 12 do 17h

 


OBJAVE